WILEY X OZONE - extrémne odolné a štýlové

Fotochromatické okuliare WILEY X OZONE v sebe kombinujú prvky extrémne odolných ochranných okuliarov so športovo outdoorovými vychytávkami a so štýlovou eleganciou. Ako všetky okuliare WILEY X sú aj okuliare OZONE certifikované podľa najprísnejších štandardov ANSI. Dokonale kopírujú zakrivenie tváre, perfektne sedia a zaistia tak špičkovú ochranu pred slnkom, prachom, vetrom a ďalšími negatívnymi vplyvmi okolia.

Fotochormatické šošovky reagujú na intenzitu UV žiarenia. Podľa sily slnečného svitu prepustia k oku len 8% svetla pri jasnom počasí alebo až 81 % svetla pri zlých svetelných podmienkach. Okuliare sa tak okrem iného skvele hodia pri šoférovaní áut, motoriek, ale aj pri jazde na bicykli a ďalších aktivitách, kedy treba reagovať na svetelné podmienky.

 

 

Unikátny odnímateľný gasket, čiže penové tesnenie, dokonale priľne k tvári a nepustí k očiam vietor, prach ani bočné svetlo. Zároveň je gasket vybavený unikátnym CLICK A.I.R. systémom, ktorý umožní ľahko a rýchlo gasket "otvoriť" a predísť zahmlievaniu šošoviek.

 

Odporúčaná cena: 190 €

Kúpite na savetheday.sk

 

Patrí do vydania: 
Február 2023