Ja nosím tepláky! Pozrite si módne teplákové štylizácie pre túto sezónu

Najpohodlnejší a najmódnejší kúsok oblečenia? Dámske tepláky, nemenné už niekoľko sezón! Každá z nás sa v nich cíti pohodlne a existuje toľko variantov a strihov, že si na svoje prídu aj tie najnáročnejšie ženy. Dnes Vám poradíme, ako vytvoriť tie najzaujímavejšie teplákové štylizácie!

Dámske velúrové teplákové súpravy – stále navrch

Jedným z najzaujímavejších riešení, ktoré už niekoľko sezón kraľuje módnemu trhu, sú velúrové tepláky. Dámske súpravy z tohto materiálu sú skutočným hitom. Velúrové tepláky sa môžu pochváliť jedinečným leskom, ktorý im dodáva elegantný charakter. Toto riešenie osloví ženy, ktoré väčšinou nesiahajú denne po teplákovej súprave a uprednostňujú štýlovejšie riešenia. Dámske velúrové tepláky dodajú víkendovej grilovačke, dlhej ceste či prechádzke nový rozmer. A všetky tieto krásne farby - je z čoho vyberať!

 

Módne dámske tepláky crop strihu

Už nejaký čas sú obľúbené kratšie strihy košieľ a topov. Toto riešenie malo dopad aj na dámske tepláky. Mikiny kratšieho tvaru so stuhami alebo bez nich dokonale zdôraznia štíhle a vyrysované bruško. Najčastejšie do takejto súpravy patria aj veľmi módne nohavice s vysokým pásom. Navyše vďaka širokej škále farieb si každá žena nájde farbu, ktorá sa hodí k jej tvári. Takéto dámske súpravy sú dôkazom toho, že dámske teplákové súpravy môžu byť sexi!

 

Sexi tepláky pre ženy

Dámske tepláky krátkeho strihu nie sú jedinou športovou ponukou, ktorá pôsobí zmyselne. Módne dámske teplákové súpravy sú aj modely so zaujímavými úpravami, ako je napríklad vykrojenie na chrbte, vďaka ktorému sa klasická, neprehliadnuteľná tepláková súprava stáva naozaj zaujímavým prvkom oblečenia. Výhodou tohto riešenia je nielen netradičný a zaujímavý strih, ale aj pohodlie pri cvičení. Dámske športové teplákové súpravy s výrezom na chrbte zaručujú priedušnosť, ktorá je pri športe nenahraditeľná.

 

Dámske teplákové súpravy: s kapucňou alebo bez?

Klasické teplákové súpravy pre ženy sú spojené s objemnými mikinami s kapucňou a širokými nohavicami. Áno, donedávna to tak bolo, ale teraz sú naozaj zaujímavé a estetické aj dámske teplákové súpravy, ktoré sa skladajú z mikiny a nohavíc. Kapucňa Vám umožní ochrániť hlavu počas dažďa či vetra, no nič Vám nebráni vo výbere modelov bez kapucne. Mikina bez kapucne v zaujímavej farbe je skvelý nápad aj do práce!

 

Jednoduché, klasické a univerzálne modely dámskych teplákových súprav sú tiež riešením, ktoré nevyjde z módy. Oplatí sa mať v šatníku aspoň jeden set, ktorý bude nenahraditeľný nielen v posilňovni. Spomínané grilovačky, výlety mimo mesta a prechádzky sú ideálnymi príležitosťami, ako si obliecť klasickú jednoduchú teplákovú súpravu. O to viac, že to už nie je nudné, bezcharakterné oblečenie. V súčasnosti sa dajú dámske teplákové súpravy kúpiť prakticky vo všetkých farbách dúhy a vyrábajú sa aj nové strihy. Každá žena si môže vybrať niečo, čo vyhovuje jej potrebám a vkusu. Navštívte predajňu Ozonee!

 

Zdroj foto: kiuikson/shutterstock.com

Patrí do vydania: 
December 2022