Čo o vás prezrádza obľúbená farba vašej spodnej bielizne?

Farba spodnej bielizne o nás môže prezradiť viac, ako si uvedomujeme. Jej výber súvisí s našou osobnosťou, aj s momentálnym rozpoložením. Červená je vášnivá, ale čo vyjadrujú ďalšie farby?

 

To, pre akú farbu spodnej bielizne sa pri jej nakupovaní rozhodujeme, ovplyvňuje sčasti naša individualita, sčasti obdobie, v akom sa práve nachádzame. Keď sme čerstvo zamilované, alebo sa nám niečo podarilo, keď sme temperamentnejšie, je náš výber odvážnejší a nebojíme sa ani výrazných farieb a vzorov. Ak sme v stabilnom životnom období, alebo patríme k uzavretejším osobám, volíme farby skôr univerzálne. Naša momentálna nálada zas ovplyvní to, po ktorej z farieb siahneme ráno. Samozrejme, súvisí to aj s výberom oblečenia. Farba spodnej bielizne vraj dokáže ovplyvniť aj naše rozpoloženie po celý deň.

 

Biela

Pokiaľ u vás prevláda konvenčná klasika, potrpíte si na tradície. Vašou silnou stránkou je obetavosť, starostlivosť o rodinu a priateľov. Váš domov je prístavom pre všetkých vašich blízkych a vy ich s radosťou privítate a pohostíte. Nezabúdajte však aj na seba a niekedy vykročte za svoje vlastné hranice, pretože práve tam začína každé dobrodružstvo.

 

Čierna

Zaujímavú kombináciu vážnosti a zvodnosti uprednostňujú sebavedomé dámy, ktoré poznajú svoju hodnotu, ale nepotrebujú na seba zbytočne pútať pozornosť. Strážia si svoje súkromie, do ktorého vpustia len úzky okruh vyvolených. Majú rady tajomstvá a dokážu ich aj udržať. Prospeje im z času na čas pozrieť sa na život s nadhľadom.

 

Zelená

Podprsenky a nohavičky v zelených odtieňoch uprednostňujú umelecké a tvorivé duše s láskou k prírode a so silným vzťahom k zdravému životnému štýlu. Nerobí im problém vystúpiť z davu, práve naopak. Ich nekonvenčné myslenie motivuje ostatných zamyslieť sa nad sebou a zmeniť niečo vo svojich životoch. Dámy v zelenom zas môžu trochu zmierniť svoju túžbu po zmene druhých.

 

Červená

Tu hádam ani nemusíme hovoriť, že ak vo vašom bielizňovom šatníku prevláda červená, ste impulzívna, sebavedomá extrovertka a nie je problém nahovoriť vás na kadejaké dobrodružstvá a experimenty. Ste ambiciózna a súťaživá v práci aj v súkromí, svoje okolie poháňate vpred a len tak preležať deň v posteli vás neláka. Skúste občas trochu zabrzdiť a odovzdať kormidlo vášmu partnerovi.

 

Modrá

Modrá farba sa spája s relaxom, pokojom a dôveryhodnosťou. Tmavomodrá dokonca pristane svetlej pleti viac, než čierna. Ak sú vaše obľúbené kúsky spodnej bielizne v rôznych odtieňoch modrej, pravdepodobne ste kreatívna, nekonvenčná a nápaditá osobnosť. Všetko dobre zvážite a až potom sa rozhodnete. Ľudia sa na vás môžu vždy s dôverou obrátiť. Vy sama si môžete dovoliť viac impulzívnosti a spontánnosti.

 

Žltá

Tak ako žiari farba vašej bielizne, tak žiarite aj vy. Milujete ľudí a spoločnosť, tešíte sa z veselého, šťastného a pozitívneho pohľadu na svet. Problémy riešite zľahka, lebo viete, že nejako bolo a nejako bude. Pre vás je dôležité, aby ste vy a všetci okolo vás boli spokojní a veselí. Pre praktický život je však treba aj stáť nohami pevne na zemi.

 

Ružová a púdrová

Po týchto typicky ženských farbách často siahajú dámy s priateľskou a prístupnou povahou, ktorých emócie často predbehnú ich slová, rozhodnutia a činy. Sú empatické, nápomocné, no svoj temperament nepotláčajú. Čím ostrejšia ružová, tým temperamentnejšia je jej nositeľka. Nezneužívajte však svoju ženskosť na ceste za svojimi snami.

 

Fialová

Priťahuje vás všetko neznáme, duchovné, nadprirodzené a tajomné. Máte rada luxusné veci, neuspokojíte sa s priemerom. Potrebujete si zachovať určitú mieru súkromia, pred veľkou spoločnosťou uprednostňujete úzky okruh priateľov. Ideálne, ak majú rovnaký záujem o umenie, ako vy. Pri obdivovaní všetkých pekných vecí si spomeňte aj na to, že život má aj inú než materiálnu stránku.

 

Telová

Telová farba podprseniek a nohavičiek je univerzálna a bezpečná. Ich majiteľky sú praktické, možno trochu rezervované, majú rady poriadok, koordináciu a rovnováhu. Pred extravaganciou uprednostňujú eleganciu a navonok môžu pôsobiť trocha chladne. Vedia sa však poriadne rozpáliť a zo solídnej dámy zmeniť na spontánny živel. Možno by im nezaškodilo častejšie prejavovať viac energie a sebavedomia.

 

Extra tip

Decentná nugátová farba bude hitom jesennej sezóny. Medzi kvalitnou bielizňou TRIOLA si určite nájdete aj tú svoju, vyskúšajte to.

Tento krásny set, ako aj všetky ostatné na fotkách, má v ponuke Triola. Foto: Triola

Patrí do vydania: 
Júl-August 2022