Annabelle Minerals Gems - nové minerálne pigmenty na dokonalý wow efekt

Objavte intenzívne žiariace minerálne pigmenty od Annabelle Minerals, ktoré dodajú hviezdny finiš každému mejkapu a rozžiaria aj nenalíčenú tvár. Presvedčte sa sami.

Nové minerálne pigmenty Gems od Annabelle Minerals majú na jednej strane jemnú konzistenciu a prírodné zloženie, ktoré nezaťaží pleť, na druhej strane sa však postarajú o obrovský wow efekt, pretože dokonale rozžiaria každú tvár.

 

Vďaka vysokej koncentrácii pigmentových častíc sú Gems veľmi intenzívne a zároveň vysoko odolné líčidlá, ktoré zaručia dlhotrvajúci účinok. Pigmenty je možné použiť samostatne na rozjasnenie nenalíčenej tváre, dekoltu a iných častí tela alebo ako doplnok mejkapu na rozžiarenie.

Annabelle Minerals Gems sú balené v ekologicky šetrných sklenených nádobách s hliníkovým viečkom. Hodia sa na bežné nosenie aj na špeciálne príležitosti a dostať ich v týchto jedinečných odtieňoch:

AMBER - harmonický zlatý pigment úchvatne rozjasní každú nenalíčenú tvár, ale vyzerá skvele aj ako doplnok na očných tieňoch v teplých odtieňoch, ako sú napríklad Nougat, Cinnamon a Cocoa Cup.

 

ELECTRUM - polopriesvitný pigment s iskrivým základom dodá energiu každej pokožke a v kombinácii s očnými tieňmi Frappe, Margarita, Ice Cream alebo Cappuccino sa navyše postará o jedinečný diamantový efekt.

 

ROSE GOLD - pigment v odtieni púdrovej ruže s drobnými hnedými čiastočkami prepožičia každému líčeniu romantický zamatový finiš. Skvele sa hodí k chladným tónom, ako sú napríklad očné tiene Vanilla, Water Ice, Platinium alebo Margarita.

 

RUBY - hrejivý ružový pigment sa vďaka korálovému základu a prímesi vínových tónov postará o perfektné zvýraznenie dôležitých partií. V kombinácii s klasickými odtieňmi Smoky a Blueberry je ideálny na večerné líčenie.

 

SUNSTONE - teplý sýto hnedý pigment s medenými podtónmi veľkolepo rozžiari každú nalíčenú aj nenalíčenú tvár. Pre intenzívnejší výsledok sa hodí tento pigment kombinovať s očnými tieňmi vo farbách Chocolate, Nougat či Cinnamon.

 

Odporúčaná cena: 9,90 €

Patrí do vydania: 
December 2021