Dajte si do poriadku chrbát, alebo schudnite v Bardejovských Kúpeľoch

Obmedzujúce opatrenia počas lock-downu zhoršili v mnohých prípadoch zdravotný stav mnohých ľudí. Súčasné uvoľnenie, v kombinácii s priaznivými cenami, otvárajú dobré možnosti na kúpeľnú liečbu. Najširšiu ponuku zdravotných indikácií, vyžadujúcich kúpeľné pobyty, ponúkajú Bardejovské Kúpele. a.s. Sú vhodné ako pre klientov zdravotných poisťovní, tak aj pre samoplatcov. Pouvažujte nad redukčným pobytom Obezita, alebo pobytom Zdravý chrbát s 30% príspevkami na zdravotnú starostlivosť od VšZP /maximálne do výšky 80 EUR/. Informuje o tom ekonomicko-obchodná riaditeľka BARDEJOVSKÝCH KÚPEĽOV, a.s., Tamara Šatanková.

,,Nečakajte kým udrie ďalšia vlna covidu a vyberte sa do kúpeľov čo najskôr, hlave ak pociťujete zdravotné problémy. Ideálne je, ak už máte za sebou aj druhé očkovanie proti covidu, vtedy sa môžete cítiť ešte istejšie. September a október patria v kúpeľoch tradične k najobľúbenejším. Počasie je príjemné, bez horúčav a hlavné kapacity kúpeľov sú väčšinou obsadené. Celá jeseň i s babím letom je vo všeobecnosti obľúbeným obdobím na návštevu kúpeľov a liečbu v nich, hlavne pre starších ľudí. Ponúkame rôzne typy pobytov, kde je v cene stravovanie, ubytovanie a vstup do wellness. V súčasnosti tu máme v našom najluxusnejšom štvorhviezdičkovom kongresovom hoteli ALEXANDER****  cez víkend 11.-13.9. 2021 špeciálnu akciu ,,Pobyt vitálne leto“, za 255 eur pre 2 osoby s full službami,“ vymenúva T.Šatanková.

 

Aktuálna ponuka relaxačných, ozdravných  i liečebných pobytov, vrátane postcovidovej liečby, v Bardejovských Kúpeľoch  je široká a ubytovanie si každý môže prispôsobiť v rôznych zariadeniach od štvorhviezdičkových hotelov až po vilky. V ponuke je napríklad  ozdravný pobyt Wellness RELAX, liečebné pobyty EXTRA, ZDRAVÝ CHRBÁT, OBEZITA, SENIOR STANDARD, SENIOR SPECIAL.

 

Všetci klienti majú ako bonus denne 2 hodinový vstup do WELLNESS SPA – bazénový svet, medicínske a historické prednášky a vstup na tanečné zábavy. Bardejovské Kúpele sú v súčasnosti jednými z najlepšie vybavených liečebných zariadení s jedinečnou tradíciou a modernými liečebnými postupmi. Bardejovské Kúpele sú ideálnym miestom na liečenie, oddych, jednodennú turistiku, rodinné výlety.

 

Redukčný pobyt Obezita a pobyt Zdravý chrbát s 30% príspevkom od VšZP

Bardejovské kúpele zabezpečujú od polroka 2018 po novom aj obľúbené redukčné pobyty zamerané na liečbu obezity. Až 30% z úhrady za zdravotnú starostlivosť v kúpeľoch môže svojim poistencom preplatiť Všeobecná zdravotná poisťovňa (VšZP), maximálne však 8 €/noc, čiže 80 €/pobyt. Liečebno-preventívny program Obezita je možné skupinovo absolvovať v trvaní výlučne 11 dní /10 nocí/, vo vybraných termínoch. Do konca tohto roka sú to tieto: 20.09.2021 – 30.09.2021, 04.10.2021 – 14.10.2021, 22.11.2021 – 02.12.2021

 

Rovnaké cenové podmienky a príspevky 30% od VšZP má aj liečebno-preventívny program Zdravý chrbát. Pobyty sú dostupné všetkým klientom, ale len poistenci VŠZP majú navyše nárok požiadať o príspevok vo výške 30% z úhrady za zdravotnú starostlivosť. Pobyt Obezita je koncipovaný ako skupinový, minimálny počet osôb v jednom termíne je 5, maximálne 12 osôb. Pobyt je určený pre klientov VšZP nad 18 rokov s BMI>30,“ Pobyt Zdravý chrbát je možné absolvovať kedykoľvek počas roka, podľa voľných kapacít,“ upresňuje T.Šatanková.

 

Bohatý program

Cena oboch pobytov zahŕňa: ubytovanie vo vybranej kategórii, lekárske vstupné vyšetrenie (EKG, meranie tlaku, pulzu, obvodu pása, váženie, odbery, tukový metabolizmus BMI) a základnú edukáciu klienta, kontrolné a výstupné vyšetrenie, redukčnú diétu formou plnej penzie, strava je servírovaná. Naviac má klient edukáciu s fyzioterapeutom počas procedúr. Spolu absolvuje 30 procedúr: hydrokineziterapiu, skupinový telocvik, Nordic Walking, + procedúry predpísané lekárom. Bonusmi sú neobmedzené vstupy do wellness spa – bazénového sveta, voľný vstup do rehabilitačného bazéna a fitness podľa prevádzkových hodín. Klienti pri pobyte Obezita majú naviac 1-krát edukáciu počas pobytu s asistentom výživy a 2-krát počas pobytu poradenstvo u psychológa.

 

,,Okrem toho však môže redukčný pobyt absolvovať klient aj sám - ako samoplatca a to v akomkoľvek termíne. Pri takomto redukčnom pobyte mimo skupiny, klient dostane individuálny plán a čiastočne obmedzené služby s lacnejšou cenou. Diétne stavovanie je zabezpečené tiež individuálne,“ vysvetľuje T.Šatanková.

Neváhajte – o pobyty je záujem

Bardejovské kúpele sú v súčasnosti jednými z najlepšie vybavených liečebných zariadení s jedinečnou tradíciou a modernými liečebnými postupmi. Ubytovacie a liečebné kapacity BARDEJOVSKÝCH KÚPEĽOCH, a.s. sú v súčasnosti naplnené podobne ako pred krízou a to pri kapacite 1100 lôžok.

 

Pri kúpe pobytu priamo cez obchodné oddelenie Bardejovských kúpeľov, alebo cez hotel Alexander /telefonicky, mailom, online formulár/, dostane každý klient bezplatne zľavovú vernostnú kartu Regioncard Šariš - Bardejov, kde si počas pobytu môže uplatniť ďalšie zľavy a pri každom ďalšom pobyte zľavu 5% z pobytu. Platí to len pre pobyty v hoteli Alexander.

 

Viac informácií na: www.hotelalexander.sk/, www.kupele-bj.skwww.visitbardejov.sk

Centrálne rezervačné oddelenie:
Tel.: 054/477 4346, 477 2717 Fax: 054/472 3549
E-mail: rezervacie@kupele-bj.sk, pk@kupele-bj.sk

Patrí do vydania: 
September 2021