Detox Neera a bylinkový poklad Herbafulvo esencia – vitalita, štíhlosť a zdravie z lona prírody

Vaša letná dovolenka sa blíži a vás chytá panika, ako sa vtesnáte do plaviek? Ak vám pohľad do zrkadla našepkáva, že pár kíl dole by prišlo vhod, nezúfajte! Ešte stále nie je nič stratené! Aj za pár dní môžete mať štíhlejšiu líniu, v plavkách smelo ukážete svetu svoje sexi krivky a odmenou bude pre vás aj viac sily, vitality, lepšie trávenie, kvalitnejší spánok, jemnejšia a čistejšia pleť, pevnejšie nechty a rozžiarená pleť. Zabudnite však na drastické diéty a hladovanie, ktoré by vášmu telu neprospeli, naopak, hrozili by jojo efektom a devastačnými účinkami! Tento rok sa spoľahnite na overenú a efektívnu detoxikáciu organizmu, ktorá vám pomôže aj za pár dní vytunovať telo do plaviek a myseľ do top kondície!

Chudnutie ako prirodzený dôsledok očisty

Detoxikácia organizmu sa už po stáročia považuje za veľmi účinný spôsob, ako pomôcť telu naštartovať sa a „naskočiť“ na správne, pre telo prirodzené fungovanie. Prinavrátiť telu harmóniu, obnoviť v ňom skryté zdroje vitality a nastaviť ho do režimu, v ktorom sa budete cítiť komfortne a atraktívne, dokážete aj vy po absolvovaní nenáročnej detoxikačnej kúry, počas ktorej sa telo zbaví nahromadených odpadových látok, jedov, hlienu a usadenín. Tie sa z neho vyplavia pri vylučovaní, stačí nahradiť tuhú stravu pitím výživného, umne vybalansovaného a chutného detoxikačného nápoja. Poctivý denný prísun živín a energie zabráni, aby vám počas detoxu škvŕkalo v žalúdku a napriek slnku a pohode ste boli od hladu nervózna a podráždená. Očista sa prejaví za pár dní nielen na vašom tele, aj vo vašej mysli – rozžiarite sa zvonka aj zvnútra, budete mať bystrú a jasnozrivú myseľ, energie budete mať na rozdávanie. To všetko je prirodzeným dôsledkom detoxu, spolu s úbytkom kíl na váhe. Vhodne zvolený detoxikačný program vám umožní uspieť, aj keď ste detox ešte nikdy predtým neskúšali. Pre skúsené detox ladies bude táto očista hračka, zvládnete ju však bez problémov aj vy!

 

Cíťte sa ako žena snov

Detoxikačnú kúru Neera už vyskúšalo veľa žien a mnohé z nich na ňu nedajú dopustiť. S nadšením sa vrhajú na detox pred dovolenkou, ale aj iné dni v roku, keď sa už prestávajú cítiť dobre vo svojej koži. Pred nakrúcaním filmu The Dreamgirls ho vyskúšala aj hviezda koncertných pódií, speváčka Beyoncé Knowles. Ako sa vyjadrila pre médiá, „14 dní žila na vode, kajenskom korení a javorovom sirupe Madal Bal“ a schudla 10 kg. Chudnutie je pri detoxe samozrejme individuálne, úbytok na váhe je však prirodzený a denne sa môže pohybovať od 0,5 do 1 kg v závislosti od počiatočnej hmotnosti, rýchlosti spaľovania organizmu a znásobuje sa, ak popri detoxe cvičíte aj jednoduché cviky. 

 

Zvládnete to hravo

Aplikovať detoxikačnú kúru Neera nie je nič komplikované a časovo náročné. Stačí nahradiť tuhú stravu pitím chutného výživného nápoja Neera z lona prírody. Pripravíte si ho ľahko: do vody pridáte prírodný stromový sirup Neera, vyžmýkaný citrón a podľa chuti trochu kajenského korenia. Zamiešate a lahodný nápoj Neera pijete počas horúcich dní príjemne vychladený, alebo, ak preferujete teplé nápoje, ohriaty do 40 stupňov Celzia. Neera vám dodá energiu (až 400 – 500 kalórií denne), takže hladovať nebudete. Prírodný stromový sirup Neera obsahuje tú najčistejšiu miazgu juhoázijských paliem a najkvalitnejší kanadský javorový sirup stupňa C+. Je to 100 % prírodný, vegánsky a bezlepkový produkt a neobsahuje žiadne alergény ani geneticky modifikované organizmy. Môžete si ho kúpiť aj v pollitrovom alebo litrovom balení.

 

Vaše telo, vaša voľba

Vhodne zvolený detoxikačný program zvládnete aj vtedy, ak s očistou organizmu nemáte žiadne skúsenosti. Je šetrný k vášmu telu a osožný pre vaše zdravie. Je len na vás, ktorý z rôznych detoxikačných programov si vyberiete. Nahradiť tuhú stravu pitím lahodného nápoja Neera môžete raz denne namiesto večere, na výber máte aj 3-dňový, 7-dňový či 10-dňový detox, alebo (ak vám do dovolenky ostáva ešte veľa času) jeden deň v týždni môže byť váš detox day. Okrem úbytku na váhe sa vám vaše telo odmení aj lepšou kondíciou, pocítite viac sily a vitality, zlepší sa vám trávenie, budete mať kvalitnejší spánok, dobre fungujúci krvný obeh aj silnejšiu imunitu.

 

Herbafulvo esencia – prevencia civilizačných ochorení a pomoc pri ťažkostiach s trávením

Mocná sila prírody poslúži v prospech vášho zdravia aj v podobe nápoja Herbafulvo esencia, ktorý je mixom prírodných liečivých bylín s lecitínom, arginínom, kyselinou fulvovou, jablčným pektínom a praidskou soľou. Nechýbajú v ňom také poklady prírody ako šalvia, štiav, pŕhľava, rumanček, brusnica, fenikel, bedrovník, ruža aj pestrec mariánsky, aby podporili vaše trávenie a upravili vám činnosť gastrointestinálneho traktu. Tá býva u mnohých ľudí narušená vplyvom nesprávnych stravovacích návykov, nedostatku pohybu a nepostačujúcej kvality poľnohospodársky dopestovaných a priemyselne vyrábaných potravín, ktoré bežne kupujeme v supermarketoch. Ak trpievate bolesťami brucha, nadúvaním, plynatosťou, často vás trápi nevoľnosť, oslabená imunita alebo máte podozrenie na celiakiu, reflux či Crohnovu chorobu, podanou pomocnou rukou z lona prírody vám môže byť práve každodenné pitie neriedenej alebo vo vode riedenej Herbafulvo esencie.

 

Pre viac informácií o Neera detoxe, Herbafulvo esencii, ale aj o ďalších doplnkoch stravy z lona prírody v prémiovej kvalite (napríklad horčíkový nápoj v prášku Natural Calm Magnesium, raw bio strava Juvo) volajte na telefónne číslo 0948 042 713, sledujte Facebook Vitalita z prírody, alebo navštívte webové stránky: www.neera.skwww.nature7.sk

Patrí do vydania: 
Júl - August 2021