Tepláky si naše srdcia získali v roku 2020 - prečo ich musíte mať aj tento rok!

Tepláky už dávno nepatria na spodok skrine. Kúsok, ktorý sa kedysi nosil iba v bezpečí domova, je dnes rovnako plnohodnotný ako iné oblečenie. Tepláky totiž môžete nosiť aj do spoločnosti a stále si zachovať svoj štýl.

Aj v teplákoch môžeš vyzerať štýlovo

Tepláky, ktoré sa dostali na výslnie kedysi v 70. rokoch v rámci začínajúcej éry Streetwear módy, sa dnes tešia popularite mužov aj žien. Odvtedy si totiž prešli niekoľkými zmenami a v súčasnosti sú tak dostupné hneď v niekoľkých štýloch, materiáloch a farbách.

 

K teplákom môžete nosiť takmer celý šatník

Chystáte sa na prechádzku do parku, na nákupy alebo do mesta s kamarátkou? Aj v dámskych teplákoch môžete zažiariť. Stačí ich zladiť s tým správnym kúskom. Ak obľubujete upnuté tepláky, skombinujte ich s voľnejším topom, tričkom, mikinou alebo svetrom. Pokiaľ radšej nosíte voľné tepláky, dokonalý kontrast vytvoríte, ak si k nim oblečiete obtiahnutý zvŕšok.

Nebojte sa experimentovať a zapojiť trochu fantázie. Tepláky totiž môžete doladiť aj k elegantnejším kúskom ako napríklad so sakom, rolákom či kabátom.

Výbornou voľbou je aj nadčasová džínsová bunda, ktorá podčiarkne váš ležérny štýl. K teplákom sa hodí športová obuv, ideálne tenisky v bielej alebo čiernej farbe. Pokiaľ sú vaše tepláky striedmejšieho odtieňu, môžete siahnuť po obuvi výraznejších farieb alebo vzorov.

 

Cíťte sa pohodlne

Dámske tepláky sa bez pochýb radia medzi najpohodlnejší kúsok odevu, ktorý ženy vlastnia. Sú jednoduché na údržbu, priedušné, majú dlhú životnosť a navyše, sľúbia vám dokonalý komfort.

 

Tepláková súprava pre trendy ženu

Samozrejme, nemusíte ostať iba pri teplákoch. Môžete siahnuť aj po originálnej teplákovej súprave z funkčného materiálu, ktorá sa hodí na šport alebo po voľnočasovej súprave. Teplákové súpravy prichádzajú v mnohých štýloch - dlhé, krátke, asymetrické, farebné, so vzormi alebo bez. Navyše, súprava vám poskytne ešte jednu nespornú výhodu. Pri jej obliekaní ušetríte čas, pretože sa nebudete musieť zaoberať tým, aký zvŕšok zvoliť.

 

Vyberte si zo širokej ponuky

Tepláky a teplákové súpravy rôznych farieb od kanárikovo žltej, cez extravagantnú červenú až po tradičnú čiernu či klasickú sivú farbu nájdete v ponuke Bolf.sk. Dámske tepláky sú nielen kvalitné, ale dostupné tiež za výhodné ceny. Na svoje si tak pride každá žena.

Patrí do vydania: 
Marec 2021