Lindex - spúšťa predaj športového oblečenia pre rôzne postavy

Prvé kúsky nového športového oblečenia Lindex pre ženy rôznych tvarov a veľkostí sa zameriavajú na pohodlie a možnosť voľného pohybu. Každý kúsok je vyrobený tak, aby si udržal tvar, a zohľadňuje pohodlie žien vďaka prvkom, ako sú zvýšený pás, elasticita, mierna podpora a bezšvové prevedenie. Výnimočne mäkká látka tohto oblečenia sa vyrába z recyklovaných polyamidov a každý kúsok bol utkaný samostatne, aby sa čo najviac zredukoval odpad z materiálu pri výrobe.  

„V našej ponuke oblečenia zohľadňujeme pohodlie, jednoduchosť a životnú pohodu pre všetky rôzne aktivity žien. Vďaka našej dlhoročnej histórii ako odborníkov na spodnú bielizeň ženskému telu naozaj rozumieme. V rámci tohtoročnej jarnej kolekcie športového oblečenia sme navrhli mäkké odevy, ktoré prirodzene splývajú s vaším telom,“ hovorí Madelen Ullbro, manažérka pre dizajn a nákup spodnej bielizne spoločnosti Lindex. 

 

Táto jarná kolekcia je úvodom do ponuky nového športového oblečenia spoločnosti Lindex a v priebehu roka bude doplnená o nové funkčné odevy. Tohtoročnú jarnú ponuku tvoria legíny, športové podprsenky, body a topy vo veľkostiach XS – 3XL, ako aj legíny pre tehotné ženy, ktoré ponúkajú priestor pre rastúce bruško. Kolekcia športového oblečenia bude uvedená do predaja online na lindex.com.

Patrí do vydania: 
Február 2021