5 prípravkov od AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT pre dokonalé vlasy aj v lete

V lete vlasy potrebujú špeciálnu ochranu, ktorá slnkom a slanou či chlórovou vodou skúšané vlasy vyživí, hydratuje a doladí ten správny letný účes. AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT prináša 5 tipov na vlasovú kozmetiku, vďaka ktorým si užijete dokonalý letný look vašich vlasov.

 

Šampón striedajte s čistiacim kondicionérom

V teplom letnom počasí sa nám pokožka hlavy viac potí, preto máme tendenciu vlasy častejšie umývať. Lenže to vlasom príliš nesvedčí. Strácajú svoju pružnosť a sú náchylné na lámanie. Časté umývanie  neprospieva hlavne suchým, krehkým a vlnitým vlasom. Keď už si musíte umývať vlasy často, striedajte šampón s čistiacim kondicionérom AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT, ktorý vlasy vyčistí, ale na rozdiel od klasického šampónu ich nevysuší. Vlas je čistý, vyživený a krásne lesklý.

 

K vode jedine s bezoplachovacím kondicionérom

Rovnako ako pokožku na pláži pravidelne ošetrujeme opaľovacím krémom, nemali by sme zabúdať ani na pravidelnú starostlivosť o vlasy. Preto by v plážovej taške nemal chýbať ani bezoplachovací kondicionér v spreji. Bezoplachovací kondicionér AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT vlasy hydratuje a obmedzuje ich zamotávanie. Vlasy tak chráni nielen pred vonkajšími vplyvmi, ale predchádza ich polámaniu nešetrným rozčesávaním presolených a vysušených vlasov. Majiteľky zdravých silných vlasov by mali zvoliť prípravok hydratačný. Pre tie, ktoré majú vlasy melírované a zosvetlené, je vhodnejší kondicionér regeneračný. 

 

Čistiaci kondicionér AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT HYDRATAČNÝ (300 ml, 25,90 €) a Bezoplachovací hydratačný kondicionér AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT ( 250 ml, 26,90 €).

 

Pre dokonalý WET LOOK pri mori

Každá žena, ktorá bola pri mori vie, ako málo stačí k dokonale nedbanlivému účesu. Slaná morská voda s vlasmi robí úplné divy. Morská voda dodá väčší objem, vlasy zjemní a krásne prirodzene zvlní. Ale pozor! Soľ vlasy tiež výrazne vysušuje. Pokiaľ túžite po dokonalom plážovom WET LOOKU, tak po kúpaní v mori aplikujte do vlasov hydratačný lotion AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT, ktorý vlasy ošetrí a zabráni ich vysušeniu. Objem vlasov potom môžete podporiť pár strekmi prípravného spreja Authentic Beauty Concept, ktorý je ideálny aj pre jemné vlasy. Ľahko ich vyživí, ochráni pred vysušením a účesu dodá objem.

 

Hydratačný lotion AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT (150 ml, 25,90 €) a Prípravný sprej AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT (250ml, 25,90 €). 

 

Dokonalý WET LOOK aj bez mora

Pokiaľ si chcete užiť plážové vlny aj bez mora, tak použite tohtoročnú novinku Nymph slaný sprej od AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT.  Obsahuje optimálne množstvo soli a vytvára ležérne plážové vlny bez vysušenia vlasov. Po použití sú vlasy na dotyk jemné, s hravou štruktúrou a bez  stuhnutosti. Jeho použitie je ľahké, sprej nastriekate do vlhkých alebo aj suchých vlasov a potom ich prstami upravíte. Pokiaľ budete chcieť výrazný efekt, nastriekajte sprej do vlhkých vlasov, ktoré potom po jednotlivých prameňoch zmotáte. Po ich uschnutí už stačí len vlasy ľahko prehrabnúť prstami.  

 

Všetky prípravky AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT zakúpite priamo vo vybraných kaderníctvach alebo ich eshopoch, pre viac informácií kliknite na www.authenticbeautyconcept.sk. 

Nymph slaný sprej od AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT (250 ml, 25,90 €).

Patrí do vydania: 
Júl - August 2020