Pranie už aj pre pánov

Pranie je nutné zlo, ktoré čas od času, alebo podľa veľkosti šatníka, musíme absolvovať všetci. Najhoršie na tejto činnosti je asi čakanie. Máme však pre vás riešenie, pri ktorom nezošediviete a zvládnu ho aj páni.

Pranie s práčkou QuickDrive od Samsungu je rýchlejšie než zvyčajne. Bežný program zvládne za polovicu času, avšak s rovnakou účinnosťou a šetrnosťou k bielizni. Je to vďaka technológii Q-Drum™, ktorá zabezpečuje, že sa bielizeň pohybuje v dvoch smeroch súčasne. Okrem hlavného veľkého bubna sa totiž na zadnej strane pohybuje aj nezávisle rotujúca doska.

 

Nastaví sa sama

Samsung QuickDrive má pracieho asistenta Q-Rator, ktorý všetko nastaví za vás. Prací plánovač Laundry Planner nastavuje čas dokončenia prania – čiže pánom situácie ste vy. Laundry Recipe sám nastaví prací cyklus podľa potreby. Stačí zadať farbu, typ tkaniny a mieru znečistenia. Navyše s funkciou HomeCare Wizard môžete práčku diaľkovo monitorovať a vopred vám dá vedieť o možných problémoch a zároveň ponúknuť rýchle rady a riešenia.

 

Bublinky nielen v pohári

Unikátna je funkcia EcoBubble™, ktorá umožňuje vyprať efektívnejšie a pri nižšej teplote. Z pracieho prostriedku, vzduchu a vody vytvorí špeciálnu emulziu, ktorá rýchlejšie prenikne do tkanín a efektívnejšie odstraňuje škvrny. Dvierka AddWash™ vám zase poskytnú možnosť vložiť zabudnutú bielizeň aj keď ju objavíte neskôr.

 

Ak sa vám toto všetko pozdáva, vašou voľbou bude zaručene práčka Samsung QuickDrive WW90M649OPM/ZE, ktorá umožňuje naraz vyprať až 9 kg bielizne. Model bol dokonca na sklonku minulého roka ocenený aj nezávislým testom dTest.

 

Patrí do vydania: 
December 2019